Multikonto i udostępnianie projektów - Spotbrowser.com

Multikonto to narzędzie, za pomocą którego administrator konta głównego może dodawać kolejnych użytkowników do swojego konta.

Wszyscy użytkownicy objęci są tym samym pakietem który został wykupiony przez administratora.  Mogą tworzyć spacery, udostępniać je między sobą aby  obsługiwać je wspólnie poprzez chat.

 

Odpowiedź na to pytanie brzmi - Tak.

Aby móc dodawać użytkowników do Twojego konta, musisz wykupić odpowiedni pakiet.

Kliknij tutaj aby sprawdzić ilu użytkowników możesz dodać w wybranych pakietach abonamentowych. 

Odpowiedź brzmi - Tak.

Jeżeli chcesz zakupić dodatkowe subkonta, skontaktuj się z nami.

Kliknij tutaj aby się z nami skontaktować. 

Nie. Jeden adres e-mail może być przypisany tylko do jednego konta.

Ilosć wolnych kont

Aby sprawdzić ilu użytkowników możesz dodać do konta, po zalogowaniu, spójrz na sekcje strony w której widnieją informację o wykorzystaniu Twojego pakietu. Jeden box, przedstawia dostępną ilość wolnych "slotów".

 

 

 

 

 

 

Prosimy o zapoznanie się z tym filmem instruktażowym który objaśni jak dodawać nowych użytkowników.

Uwaga! Aby dodać użytkownika, musisz mieć wykupiony odpowiedni pakiet który umożliwia dodawanie użytkowników. 

Aby dodać użytkownika wystarczy że:

  1. Zaloguj się do swojego panelu jako administrator (osoba na która wykupiono pakiet)
  2. W górnym prawym rogu panelu  kliknij na nazwę swojego konta. Wyświetli się menu z którego musisz wybrać pozycję "użytkownicy".
  3. W nowym widoku, także w prawym górnym rogu, znajdziesz przycisk "dodaj użytkownika" - kliknij na niego.
  4. Następnie wpisz podstawowe dane: imię i nazwisko, adres e-mail oraz hasło.
  5. Przekaż wcześniej wpisane dane użytkownikowi i nakieruj go na stronę logowania. Po wpisaniu danych otrzyma dostęp do konta.

Tak. 

Udostępniając innym użytkownikom utworzone przez siebie projekty będą one widoczne także u tych którym ten projekt udostępniliśmy.

Wiąże się to z tym, że także osoba której udostępniliśmy projekt, będzie mogła prowadzić rozmowy tekstowe, głosowe oraz prezentacje online.

Udostępnianie projektu

Udostępniony projekt znajduje się także na liście wszystkich projektów.

Wyróżnia się on tym, że w prawym górnym rogu miniatury, znajduje biała ikona "ludzików" i koła zębatego.

Po najechaniu na tą ikonę kursorem, wyświetli się okienko w którym będziesz mógł sprawdzić kto jest właścicielem tego projektu.

 

W chwili obecnej odpowiedź brzmi - Nie

Obecnie pracujemy nad tym aby właściciel projektu, mógł zadecydować czy projekt może być edytowany i usunięty przez osobę której udostępniono go czy nie.

W chwili obecnej użytkownik może tylko opublikować spacer oraz zmienić jego status publikacji.

Tak.

Usunięcie użytkownika spowoduje przepisanie wszystkich jego wirtualnych spacerów (projektów) do konta głównego. Administrator stanie się właścicielem tych projektów.  Które następnie może udostępnić innym użytkownikom.

Nie.

Projekt może być udostępniany innym użytkownikom tylko przez jego właściciela.